NOT KNOWN DETAILS ABOUT بیماری لوپوس کلیه

Not known Details About بیماری لوپوس کلیه

Not known Details About بیماری لوپوس کلیه

Blog Article

رنگ پریدگی یا کبود شدن انگشتان یا پاها از سرما یا استرس؛

تزریق چربی به واژن یا لابیا (جهت جوانسازی) و تزریق فیلر به آلت تناسلی (جهت افزایش حجم) در کلینیک دکتر حسن زاده ، متخصص پوست، مو، زیبایی و لیزر در سنندج انجام می شود.

درد ناحیه سر یکی از علائم لوپوس است که باعث خستگی افراد می‌شود. سردرد مداوم فرد را به استراحت تشویق می‌کند. بنابراین از انجام کارهای روزمره بازمی‌ماند.

اگر برای این آنتی بادی، آزمایش مثبت باشد، ممکن است به احتمال زیاد شاهد بثورات پوستی خواهید بود و از خشکی چشم و یا دهان ( سندرم شوگرن ) رنج می برید. این آنتی بادی می‌تواند در طول دوران بارداری از جفت عبور کند.

تست مکمل سرم، میزان پروتئین هایی را که بدن در هنگام التهاب تولید کرده، اندازه می گیرد.

بیماری لوپوس اریتماتوز جلدی روی اندام‌های داخلی بدن تأثیر نمی‌گذارد و خود را با ضایعات پوستی روی صورت، گردن و سایر بخش‌های بدن نشان می‌دهد.

برخی افراد بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به این بیماری هستند و مواردی مانند عفونت‌ها، مصرف برخی داروها یا حتی تماس با نور خورشید می‌تواند بروز بیماری را تحریک کند. درمان قطعی برای لوپوس وجود ندارد و هدف از درمان، کنترل علائم و لوپوس چه بیماری است محدود شدن میزان آسیب وارده به ارگان ها و بدن می باشد.

در حدود یک سوم افراد مبتلا به لوپوس، باعث ایجاد یک بیماری خود ایمنی اضافی می شوند از قبیل بیماری خود ایمنی تیروئید، به ویژه نوعی که باعث کم تحرکی غده تیروئید می شود.

دکتر الیویا در نهایت گفت: “افراد مبتلا باید تحت نظر روماتولوژیست باشند.” پیشگیری از عوارض لوپوس بسیار آسان تر از درمان آن است.

ریزش مو به‌خصوص در لکه‌های پوستی که به آن آلوپسی‌آره گفته می‌شود.

ایجاد برخی تغییرات در سبک زندگی می تواند به بهبود عوارض بیماری لوپوس کمک کند. بیشترین خطر ناشی از این بیماری، بروز بیماری های قلبی عروقی است و به همین دلیل پزشکان توصیه می کنند که یک رژیم غذایی سالم متناسب برای سلامت قلبتان داشته باشید.

برای مدت زمان طولانی مصرف شوند ولی در صورت کمتر شدن فعالیت بیماری، ممکن است دوز مصرفی کاهش پیدا کند.

دانشمندان بعضی از ژن های خاصی را شناسایی کرده اند که در پیشرفت لوپوس نقش دارند؛ اما امروزه شواهد کافی مبنی بر اینکه خود ژن ها باعث بیماری می شوند، وجود ندارد.

این روش موثر است؛ زیرا حتی وقتی که هیچ علامتی در فرد مشاهده نمی شود، باز هم می توان بیماری را تشخیص داد.

Report this page